TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Kadın Emeği Pazarı Hoşköy'de Kuruldu
29/09/2016 16:59:05
Kadın Emeği Pazarı Hoşköy'de Kuruldu

Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi, Şarköy İlçesi Hoşköy Mahallesinde Kadın Emeği Günü Programı düzenledi. Düzenlenen Kadın Emeği Günü ile üreten kadınlar bir araya gelerek el emeği göz nuru ürünlerini vatandaşların beğenisine sundular. Takı ve süs eşyalarının da bulunduğu pazarda, satışa sunulan organik ürünler ilgi odağı oldu. Programa katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, stantları gezerek kadınlarla sohbet etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Tarar, Şarköy Belediye Meclis Üyesi Ramazan Acar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan, Şarköy Belediye Başkan Vekili Coşar Gezen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve Tekirdağ'ın köklü ailelerinden birçok Sivil toplum Kuruluşunun kurucu başkanlığını yapmış olan Mübeccel Karaevli konuşma yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şarköy denince tarihin, doğanın, denizin ve her türlü turizme elverişli yapının bulunduğu eşsiz bir yer. 1978 yılında Şarköy'e Tekel Fabrika Müdürü olarak görev yapan biri olarak bu bölgeye yaklaşık kırk yıldır hizmet veriyorum. Bölgeyi çok iyi tanıyan biri olarak Şarköy'ün hak ettiği yere tekrar geleceğine inanıyorum. Tekirdağ'ın Büyükşehir olmasıyla bizler bu ilçenin de kaderi değişecek. Bu bölgenin 2003 yılına kadar güzel giden ve daha sonra kötüye giden kaderinin değişmesi için bizler elimizden geleni yapacağız. Bu konuların başında alt yapı sorunu geliyor. 2016 yılında olmamıza rağmen hala kanalizasyon sıkıntısı çekiyoruz. Kısa zaman içinde ihaleye çıkarak bu bölgenin altyapı sorununu en kısa zamanda çözeceğimize kuşkunuz olmasın. Bugün burada Şarköy'e , Tekirdağ'a katkı sağlayan kadınlarımızı kutluyorum. Kadınların emek verdiği her şeyde başarı vardır. Burada bu etkinliğin gerçekleşmesinde emek veren bütün kadınlarımızı kutluyorum" dedi.  Konuşmaların ardından Şarköy Kadın Meclisi Türk Sanat Müziği Kadınlar Topluluğunun gerçekleştirdiği müzik dinletisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.