Başkan Albayrak'tan Avrupa Yakası Gazetesine Ziyaret
18/10/2016 15:16:08
Başkan Albayrak'tan Avrupa Yakası Gazetesine Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Zeki Gürcün, Tek Park Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı ve Teski Genel Müdür Yardımcısı Feyzi Ünal ile beraber Çorlu ilçesinde günlük olarak yayın yapan Avrupa Yakası Gazetesini ziyaret etti.

Gazete sahiplerinden Selda Er ve Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan ile görüşerek çalışmalarla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak özellikle altyapı yatırımlarının kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.

Basın olmazsa olmaz diyen Başkan Albayrak her türlü eleştiriye açık olduklarını belirterek  "Yanlış yapmayan tek insanlar Peygamberlerdir. Elbette biz de yanlış yapabiliriz, ancak bizim için önemli olan bir daha yanlış yapmamaktır" diye konuştu.

Soruları da cevaplayan Başkan Albayrak Tekirdağ'ın bütün şehir olduğunu söyledi ve 15 Aralık'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla Yeni Hizmet Binasının temelinin atılacağını kaydetti.