Muhtarlardan Başkan Albayrak'a Ziyaret
19/10/2016 12:00:46
Muhtarlardan Başkan Albayrak'a Ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Süleymanpaşa ilçesine bağlı mahalle muhtarları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka ve İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Mümine Başar'ın da bulunduğu ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Turgut muhtarlara verdiği destekten dolayı Başkan Albayrak'a çiçek takdim etti. Başkan Albayrak, "Muhtarlar, en kaliteli hizmetin en hızlı şekilde halkımıza ulaştırılmasında önemli mihenk taşlarından bir tanesidir. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman muhtarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." diyerek muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı.