2023/26 NOLU ULAŞIM VE TRAFİK DÜZENLEME KOMİSYONU KARARI (UTDK)

Tekirdağ İli Süleymanpaşa İlçesinde 5 Şubat 2023  tarihinde, saat 15.30'da yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin katılımıyla Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan açık hava toplantısı programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı kavşağına çıkan yolların araç trafiğine kapatılması ve trafik ile ilgili önlemlerin alınarak trafiğin alternatif güzergâha yönlendirilmesi talep edilmiştir.

- Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan Miting Programı esnasında kırmızı ile işaretlenen güzergâhın 5 Şubat 2023 tarih ve Saat 00:00 dan itibaren miting bitene kadar araç trafiğine kapatılmasına,

-  TEKULAŞ (Tekirdağ Otopark Ulaşım Nak. İmar Plan İnş. ve Taah. San. ve Tic. A.Ş.) ait toplu taşıma araçlarının krokide sarı ve mavi ile gösterilen güzergahı kullanmalarına,

- ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ ARAÇLARI ise; Sarı iğne ile gösterilen alanlardan dönüş yaparak ring halinde mevcut güzergahlarında çalışmalarına Komisyonumuz tarafından oy birliği ile karar verilmiştir.

2023/26 NOLU ULAŞIM VE TRAFİK DÜZENLEME KOMİSYONU KARARINI (UTDK) AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.