1. İş Sağlığı ve Güvenliği Günleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğünce organize edilen ve alanında uzman konuşmacıların bilgi ve tecrübelerini paylaşacağı İş Sağlığı ve Güvenliğinde Hukuki ve Cezai Sorumluluk ile Devlet Denetimi ve Belediyelerde Uygulaması, İşyerlerinde Meslek Hastalıklarının Yönetimi, İş Kazalarının Kök Nedenleri, Risk Değerlendirme ve Acil Durumlar, Belediyelerin Organizasyonel Yapısında İş Sağlığı ve Güvenliğine Genel Bakış ve Büyükşehir Belediyesinde İyi Uygulama Örnekleri konularında paylaşımların yer alacağı ''İş Sağlığı ve Güvenliği Günleri" organizasyonu 4 Nisan 2018 tarihinde 08.00-17.00 saatleri arasında Tekirdağ Ramada Hotel Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Program detayı ekte yer almaktadır.

Katılımcı Hedef Kitle: İş Sağlığı ve Güvenliği alanında çalışma yapan İSG Profesyonelleri, Kamu kurumlarında İSG alanında çalışanlar,

Yer: Tekirdağ Ramada Hotel Konferans Salonu

Adres: Malkara Yolu 2.km, 59100 Süleymanpaşa/Tekirdağ