Balkan Ülkeleri İtfaiye Sporları Federasyonu Genel Kurul Toplantısı Tekirdağ'da Gerçekleşecek
08/06/2017

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Balkan Ülkeleri İtfaiye Sporları Federasyonu (BFSF) Genel Kurul toplantısına ev sahipliği yapacak.

Bu yıl 10. Genel Kurul toplantısını gerçekleştirecek olan Balkan Ülkeleri İtfaiye Sporları Federasyonu (BFSF) 8-11 Haziran 2017 tarihleri arasında Tekirdağ'da toplanacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,  Tekirdağ Uluslararası 53. Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında Balkan Ülkeleri İtfaiyecilerini ağırlayacak. Toplantıya sekiz ülkeden (Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Sırbistan, Arnavutluk ve Bosna-Hersek) yaklaşık 25 üst düzey itfaiye yöneticisi katılacak.

Düzenlenen toplantıda, Balkan Ülkeleri İtfaiye Sporları Federasyonu (BFSF) kapsamında, mesleki açıdan iş birliği yapılacak olan çeşitli konular üzerinde kararlar alınacak.