Fransız İtfaiyeciler Birliği Ekibini Uğurladık
17/10/2015

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Fransız İtfaiyeciler Birliği Derneği'nin 10-17 Ekim 2015 Tarihleri arasında ortaklaşa olarak;

a) Yangına Müdahale Teknikleri 2,

b) Trafik Kazalarına Müdahale Teknikleri,

c) 110 Acil Çağrı Merkezi'nde Çağrı Karşılama ve Ekipleri Olay Yerine Sevk Etme,

Konularını içeren eğitim programı teorik ve uygulamalı olarak başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Eğitimlere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda görev yapan 43 personel katılmıştır.

Fransa'dan gelen uzman İtfaiyeciler, Raphael Vaudorne, Emmanuel Cuıllard, Melanie Sachon Philippe Rave  ve tercüman Halil İbrahim Kabaklı'ya şehrimizden ayrılmadan önce Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Kadir Albayrak adına teşekkür yemeği ve hediyeler verilerek ülkelerine uğurlanmışlardır.