TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Gününde "Kadına Şiddete Hayır" Dedi
Başkan Albayrak 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Gününde

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" dolayısıyla Tekirdağ Kadın Danışma Platformunun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü Kadın Danışma Merkezleri'nin katkılarıyla düzenlediği "Şiddetle Yaşamayacağız-Şiddete Hayır" eylemine katıldı.

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral'ın da hazır bulunduğu eylemde birçok sivil toplum kuruluşu ve kadın derneği yer aldı.

Kadına yönelik şiddetin ne yazık ki devam ettiğini belirten Başkan Albayrak, "Toplum olarak kadına yönelik şiddete `hayır' diyeceğiz ve kadına yönelik şiddeti asla kabul etmeyeceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz psikolojik ve sosyal danışma hizmeti veren Kadın Danışma Merkezinin kapısı herkese açıktır. Toplumumuzu bilinçlendirmek için her türlü desteğe ve yardıma hazırız." şeklinde konuştu.

Güncel Haberler