MARMARA ÜNİVERSİTESİ' NDE VEKTÖRLE MÜCADELE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDIK

Marmara Üniversitesi Kent Sorunları ve Yerel Yönetimler Araştırma ve Uygulama Merkezinin Büyükşehir Belediyemize yapmış oldukları davet sonrasında, Marmara Üniversitesinin Anadolu Hisarı Kampüsünde bulunan Siyasal Bilgiler Fakültesi, Spor Bilimleri ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine verilmek üzere düzenlenen Vektörle Mücadele Bilgilendirme Toplantısına sunum yapmak üzere 15.03.2017 tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini temsilen Veteriner İşleri Şube Müdür Vekili Özgen MANAV, Veteriner Hekim Volkan KİREZLİ ve Tekniker Mehmet AÇIKEL katıldılar.

Öncesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Vektör Mücadelesini konu alan tiyatral ve müzikal faaliyetleri sunuldu. Ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sunumlarına geçildi.

Toplantıya Fakülte Öğrencilerinin dikkat ve ciddiyetle katılıp memnuniyetlerini dile getirdikleri gözlemlendi.