Gazeteci Silistre ve Şahin'e Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sabah Gazetesi ve TRT Televizyonu Çorlu Temsilcisi Gazeteci Levent Silistre ile İhlas Haber Ajansı Çorlu Temsilcisi Gazeteci Serdar Şahin'i ziyaret ederek Çorlu ve Tekirdağ genelinde devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haftanın ilk günü mesaisini Çorlu ilçesinde sürdüren Başkan Kadir Albayrak, Gazeteci Levent Silistre ve Serdar Şahin'i çalışma ofisinde ziyaret etti. Belediye çalışmaları ile ilgili Silistre ve Şahin'e açıklamalarda bulunarak tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri anlatan Başkan Kadir Albayrak, Silistre ve Şahin'e çalışmalarında başarılar diledi. Silistre ve Şahin de ziyaretinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.