Süleymanpaşa Sosyal Dayanışma Merkezinde ""Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadın Hakları" eğitimi verildi
Süleymanpaşa Sosyal Dayanışma Merkezinde

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi'nde görevli Sosyal Hizmet Uzmanı Simge Nur ÖKSÜZ tarafından Süleymanpaşa Sosyal Dayanışma Merkezi kursiyerlerine 26 Kasım 2018 tarihinde "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Kadın Hakları" eğitimi verildi. Şiddet türleri, Türkiye ve dünyadaki istatistiki veriler ve anayasal hakların anlatıldığı eğitimin sonunda katılımcıların soruları yanıtlandı ve Kadın Danışma Merkezlerinin faaliyet alanları açıklandı. Saat 10.30'da başlayan eğitim 12.00'da sona erdi.