'Önce Yaya' Uygulaması Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Türkiye'de 2019 yılının 'Yaya Öncelikli Yıl' ilan edilmesi ile birlikte harekete geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'de bu konudaki çalışmalarını il genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, trafikte yaya önceliği konusunda farkındalık yaratmak ve yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yollarda, 'Önce Yaya' yazılı uygulamalarını belirli bir program dahilinde sürdürüyor. Uygulamanın Tekirdağ il genelinde devam ettiğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Yayaların trafikteki önceliğine dikkat çekmek ve sürücülerin bu konuya önem vermelerine katkıda bulunmak amacıyla tüm yollarda 'Önce Yaya' yazı uygulamamıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Ekiplerimiz il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.