TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Trafik Haftası Kutlandı
Trafik Haftası Kutlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün katılımıyla düzenlenen 'Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası' kutlama etkinliği Sahil Dolgu Alanda gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, standları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı standını da ziyaret eden Vali Yıldırım, Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Arif Kaya'dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Kutlama Programında, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sahil dolgu alanda kurulan Trafik Eğitim pistinde öğrencilere, akülü arabalar ile uygulamalı trafik eğitimi de verildi, çocukları ve vatandaşları, trafik konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla bastırılan çeşitli dergi ve promosyon ürünleri de çocuklara hediye edildi.

Trafik Haftası'nın önemine değinen Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Trafik, bir şehirde yaşayan herkesi ilgilendiren oldukça önemli bir konu. Özellikle çocuklarımızın trafik kuralları konusunda bilgilendirilmesi gerekiyor. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi olarak trafik konusunda halkımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için bu konuda çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bugün de burada trafik haftası dolayısıyla, Emniyet ve Jandarma gibi diğer paydaşlarımızla birlikte düzenlenen etkinlikte halkımızla bir araya geldik. Trafik haftamız kutlu olsun" dedi.

Trafik haftası kutlamaları kapsamında ayrıca, Yelken Kulübü önünden Sahil Dolgu Alanda kurulan etkinlik alanına kadar Emniyet, Jandarma ve Büyükşehir Belediyesi'nin katılımı ile bir araç korteji de gerçekleştirildi.