Başkan Albayrak Engelliler Haftası Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, sivil toplum kuruluşu üyeleri, engelli dernekleri, engelli öğrenci ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulurken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, günün anısına katılımcılara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

Uslu'nun konuşmalarının ardından engelli öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin sergilenmesiyle program sona erdi.