BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLARI VİDEOKONFERANS SİSTEMİ İLE TOPLANDI

11 Büyükşehir Belediyesinin Bilgi İşlem Dairesi Başkanları, videokonferans yöntemi ile bir araya geldi.

Ankara, İstanbul, Eskişehir, Adana, Aydın, Antalya, İzmir, Mersin, Tekirdağ, Muğla ve Hatay Büyükşehir Belediyeleri Bilgi İşlem Dairesi Başkanlarının katıldığı toplantıda; Bilgi İşlem Dairelerinin pandemi sürecindeki çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

06.05.2020 günü saat 12:30'da Daire Başkanımız M. Hikmet ERZİNCAN'ın katıldığı videokonferans yöntemi ile gerçekleştirilen ve moderatörlüğünü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Dr. Naim Erol ÖZGÜNER'in yaptığı  toplantıda Covid-19 süreci ile ilgili alınan tedbirler paylaşıldı. Salgın süreci boyunca yapılması gerekenler ile ilgili öneriler sunuldu. Bilgi İşlem Daireleri tarafından uygulanan önlemler ve planlanan projelerin de paylaşıldığı toplantı, iyi dilek ve temennilerin sunulmasının ardından son buldu.