Tekirdağ'da Kuzey - Güney istikametinde ilk geçit hizmete açıldı.
Tekirdağ'da Kuzey - Güney istikametinde ilk geçit  hizmete açıldı.

Çevreyolu (Osmangazi bulvarından) İstiklal Marşı Caddesi takiben Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi ve Bağlar Yurdu caddesini keserek Baykallar mevkiinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarına bağlanan yol ulaşıma açıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre imar uygulamaları tamamlanan kesimlerde yol genişletme ve asfalt çalışmaları devam edeceği bildirildi. İstiklal Marşı Caddesi ve Yeşilyurt Caddesi olmak üzere toplam 3150 mt uzunluğunda geçit hizmete açılmıştır.

Süleymanpaşa İlçemizin, Karlık Caddesinden Bağlar Yurdu Caddesine kadar olan kesimi daha önce kamulaştırma sorunu nedeni ile tek taraflı bir gidiş bir geliş olarak asfaltlanmıştır. İmar uygulamasının tamamlanması ile birlikte caddenin 1 km’lik kısmını ve üzerinde bulunan iki adet kavşak (İstiklal Marşı Caddesi kavşağı ile Karlık Caddesi kavşağı)  bölünmüş yola göre düzenlenerek sinyalize kavşak olarak yapılmıştır. Çarlık Caddesinde refüj ve aydınlatma çalışmaları devam etmektedir. Karlık Caddesi ile Turan Caddesi arası bölüm tamamlanarak hizmete açılmış olup Turan caddesi ile Bağlar Yurdu Caddesi arasındaki bölümde bölünmüş yol yapım çalışmaları devam etmekte olup en kısa zamanda bölünmüş yol olarak hizmete açılacaktır. Ayrıca İstiklal Marşı Caddesinde (2650 mt) orta refüj ve aydınlatma çalışmaları devam etmektedir.