Başkan Albayrak, Türkgücü Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mahallelere düzenlediği sabah ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Çorlu'ya bağlı Türkgücü Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyarette mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyen ve fikir alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, "Bugün de Türkgücü Mahallesi'nde sizlerin aranızdayız. Hemen hemen hergün Tekirdağ'ın bir mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça halkımızla iç içe olmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerin teveccühü ile biz bu göreve geldik. Bizden hizmet istemeniz sizin en doğal hakkınız. Tekirdağ'ın en iyi mahallesinde ne varsa Türkgücü'nde de o olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın.  Dolayısıyla bugünm buraya sizin isteklerinizi dinlemek, not almak ve düşüncelerinizi değerlendrmek için geldik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını anlatmak için geldik. 5 yıllık görev süremizin sonunda kazanan Türkgücü olsun, kazanan Tekirdağ olsun, kazanan halkımız olsun" dedi.