Başkan Albayrak, Sultanköy Mahallesini Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve büyükşehir belediyesi bürokratları ile birlikte Hizmet Kervanının 10. Durağı olan Marmara Ereğlisi’nde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret ve incelemeler kapsamında Beldeden Mahalle statüsüne bürünen Sultanköy Mahallesi’ni ziyaret ederek Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bir kahvehanede Sultanköy Mahallesi sakinleri ile bir toplantı yapan Başkan Albayrak, Sultanköy Mahallesi’nin de Büyükşehirin 362 mahallesinden biri olduğunu belirterek, “Marmara Ereğlisi temaslarımız çerçevesinde bugün sizlerin aranızda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Her gittiğim mahallede söylediğim bir konu var. Sultanköy sakinleri olarak sizler bir gece belediye olarak yattınız ancak sabah mahalleli olarak uyandınız. Kimse Sultanköy’e Mahalle olmak istiyor musunuz diye sormadı. Dolayısıyla artık Tekirdağ’ın en güzel mahallesinde ne varsa Sultanköy’de de o olmak zorunda. Siyaseti 30 Mart’tan sonra artık geride bıraktık. Lütfen bizi siyasetçi olarak görmeyin. Sabah M. Ereğlisi Belediyesi yetkilileri 2.5 saat bir çalıştay gerçekleştirdik, Marmara Ereğlisi’ne nasıl daha iyi bir hizmet verebiliriz diye. Şimdi sizlerin arasındayız. Sizi dinlemek için buradayız. Sizler diğer mahallelerdeki tüm hizmetleri bizden isteme hakkına sonuna kadar sahipsiniz. Bizden hizmet isteyin. Biz bu göreve sizin teveccühünüzle hizmet için geldik. Artık hizmet zamanıdır. Sultanköy’ün kanalizasyon hattı için TESKİ gerekli çalışmalara başladı. Projeler hazır. Mademki büyükşehir olduk büyük düşünmek durumundayız. Artık bizi daha sık Sultanköy’de göreceksiniz. Günün her saatinde Sultanköy’de görebileceksiniz. Bize gelmekten, düşüncelerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin. Kazanan Sultanköy olsun, kazanan M. Ereğlisi olsun, kazanan Tekirdağ olsun, kazanan halkımız olsun. Her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun” dedi.

Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın kendilerine her konuda büyük destek verdiğini söyledi. Sultanköy Mahallesi sakinleri de Başkan Albayrak’ı mahallelerinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler ve Başkan Albayrak’a sorunlarını, beklentilerini ve isteklerini ilettiler.