İLÇE MEZARLIKLARININ YOL VE KALDIRIMLARI DÜZENLENİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilçe mezarlıklarında yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Etüt ve projeler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen program kapsamında Çorlu Havuzlar Mezarlığı ve Süleymanpaşa Yeni Şehir Mezarlığı’nda gerçekleştirilen yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları tamamlanırken Çerkezköy’de yeni açılan mezarlığın yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi de tamamlandı. Çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa Yeni Şehir Mezarlığında 8.000 m2 kilit taş 2.500 metre bordür, 2.500 metre oluk, Çorlu Havuzlar Mezarlığında 8.500 m2 kilit taş, 2.500 metre bordür, 2.500mt oluk ve Çerkezköy Yeni Şehir Mezarlığında ise 8. 000 m2 kilit taş, 2.500 metre bordür, 2.500 metre oluk, 250 adet beton direk dikimi ve 750 metre tel çit yapıldı. Mezarlıklarda yapılan tüm çalışmaların toplam maliyeti 7.575.230 TL’dir.

Mezarlıklarda rutin çalışmaların yanı sıra yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını da tamamladıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Süleymanpaşa Yeni Şehir Mezarlığı ile Çorlu Havuzlar Mezarlığı’nda yol ve kaldırımlar yeniden düzenlendi. Çerkezköy ilçemizde ise yeni oluşturduğumuz mezarlık alanında da çalışmalarımızı tamamladık. İlçe mezarlıklarımızdaki çalışmalarımız bundan sonra da belirli bir program dahilinde devam edecek” dedi.