SAYIN GENEL SEKRETER YARDIMCIMIZ M. ZEKİ GÜRCÜN BAŞKANLIĞINDA, DAİRE BAŞKANLIĞIMIZDA TOPLANILDI

Olağan haftalık Daire Başkanları toplantısı Sayın Genel Sekreter Yardımcımız M. Zeki GÜRCÜN başkanlığında Daire Başkanlığımız binasında yapıldı.

Toplantıya Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim AVCI YENER, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad ERGİN, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel ÖZDAL, Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktay ÇOLPAN ve Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan BAYRAM katıldı.

Toplantıda Genel Sekreter Yardımcımız M. Zeki GÜRCÜN' e Daire Başkanlarımız tarafından, devam eden ve planlanan projelerle ilgili bilgi verildi.