Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Halkın Nabzını Tutuyor?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü, vatandaşları bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye yönelik kampanya başlattı.

Kapaklı İlçesi'nde başlatılan proje çerçevesinde, Hipertansiyon ve Diyabet konularında halka eğitici bilgiler veriliyor. Kapaklı İlçesinde 120 vatandaşın tansiyon, nabız, SPO2 ölçümleri yapıldı. Ayrıca 403 vatandaş da hipertansiyon ve diyabet konularında bilgilendirildi.

Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü ekibi, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarını Cuma günü de Hayrabolu'da sürdürmüş, ölçümler yapılarak sağlık durumlarıyla ilgili tavsiyelerde bulunmuştur.

Tekirdağ'ın tüm ilçelerini kapsayan bilgilendirme ve bilinçlendirme projesi 18 Eylül 2015 tarihinde tamamlanacaktır.