Gıda Konusunda 11 İlçede Bilinçlendirme Çalışmaları Yapıldı

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü çalışanları tarafından 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla Tekirdağ il genelinde 11 ilçede 5 gün boyunca gerçekleştirdiği halkı bilinçlendirme çalışmaları tamamlandı.

Süleymanpaşa İlçesi'nde Üç Kemaller Parkı ve Tekira AVM'de kurulan standları ziyaret eden ve vatandaşları bilinçlendirme çalışmalarına katılan Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde gerçekleştirilen bilinçlendirme çalışmalarına vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiğini söyledi, bundan sonra da bu tür çalışmalara devam edeceklerini dile getirerek tüm Tekirdağlıların 16 Ekim Dünya Gıda Gününü kutladı.