Evde Temizlik Hizmeti İle İhtiyaç Sahiplerine Bayram Temizliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik örneklerinden biri olan "Evde Temizlik Hizmeti" projesi, bayram öncesinde de ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

Vatandaşlar tarafından gelen talepler doğrultusunda ev sayısının 160'a ulaştığı Evde Temizlik Hizmeti Projesi ekipleri, vatandaşların daha mutlu bir bayram geçirmesi için Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız kazandırdı. Projeden duydukları memnuniyeti dile getiren ihtiyaç sahipleri,  projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her insanın sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatına devam etmesi gerektiğini belirterek, "Ekiplerimiz proje kapsamında Kurban Bayramı öncesinde de çalışmalarına aksatmadan devam ediyor. Vatandaşlarımızın iyi bir bayram geçirmesi için ayrım yapmaksızın hizmet veriyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum." dedi.