Başkan Vekili Münür Karaevli'den Taziye Mesajı
04/11/2016 10:47:45
Başkan Vekili Münür Karaevli'den Taziye Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan polislerimiz ve sivil vatandaşlarımız için bir mesaj yayınladı. Başkan Vekili Karaevli mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Diyarbakır Bağlar'da Emniyet Müdürlüğü Ek Binası'na bombalı araçla yapılan saldırıda çok sayıda polis ve sivil vatandaşımızın şehit olduğunu üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyorum.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı; yaralananlara acil şifalar diliyorum."