Kapaklı Mahalle Muhtarlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret
19/11/2016 11:12:57
Kapaklı Mahalle Muhtarlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret

Kapaklı ilçesi, Fatih Mahallesi Muhtarı Metin Yurteli ve Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Aladağ Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti. Ziyarette Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kena da hazır bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Albayrak, Fatih ve Mimar Sinan Mahalleri başta olmak üzere Kapaklı ilçesinde yapılan çalışmaları kısaca özetledi.

Başkan Albayrak, muhtarlardan mahalleler ile ilgili genel bilgi alırken kendilerine yaptıkları çalışmalarında destek vereceğini ve kısa zaman içerisinde Kapaklı ilçesine gelerek çalışmaları yerinde inceleyeceğini ifade etti.