MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel'den Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret
21/11/2016 15:05:59

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Muhammed Mustafa Duyanlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Akyazı, Yüksel Doğan, Ercan İşcan ve Halil Şişman ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mümin Buluş'u ziyaret etti.

Başkan Vekili Buluş, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, İl Başkanı Önsel ve ekibine teşekkür etti. Buluş, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bazı bilgiler verirken, MHP İl Başkanlığının Tekirdağ genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında da bilgi aldı.