Çerkezköy TSO Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret
07/12/2016 12:41:17
Çerkezköy TSO Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Albayrak, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kozuva'ya teşekkürlerini iletti. Başkan Albayrak, Tekirdağ ili genelinde yapılan bölgesel çalışmalar hakkında Kozuva'yı bilgilendirirken, Büyükşehir Belediyesinin Trakya'da bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları ortaklığında yapılmasını planladığı çalışmaları da aktardı.

Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva'da, Başkan Albayrak'a konukseverliği ve samimiyeti için teşekkür ederek, Çerkezköy TSO olarak belediyelerin yürüttüğü çalışmalarda üzerlerine düşen görev varsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.