Kapaklı Parti İlçe Başkanlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret
09/12/2016 12:42:07
Kapaklı Parti İlçe Başkanlarından Başkan Albayrak'a Ziyaret

Kapaklı İlçesi Siyasi Parti İlçe Başkanları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi ve Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Sami İkizler'in de hazır bulunduğu ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Salih Bezgin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Türker, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Talip Öztürk ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Karakoç yer aldı.

Başkan Albayrak, kendisine ziyarette bulunan parti ilçe başkanlarına teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak, ilçe başkanlarının Kapaklı ilçesinde yürüttüğü siyasi faaliyetler hakkında da bilgi aldı.

Parti ilçe başkanları, Kapaklı'lı siyasi parti yetkilileri olarak ilçede birbirleriyle uyumlu şekilde faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a da konukseverliği ve samimiyeti için teşekkür ettiler.