Başkan Albayrak,Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen Adına Verilen Kahvaltıya Katıldı
10/12/2016 11:14:23
Başkan Albayrak,Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen Adına Verilen Kahvaltıya Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr.Yılmaz Büyükerşen için verilen kahvaltıya katıldı.

Tekirdağ Ramada Hotel'de gerçekleştirilen kahvaltıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra,Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Ökten,Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu,Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz,Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları ve bir çok seçkin davetli katıldı.

Büyükerşen,Tekirdağ'da olmaktan ve bu samimi şehirde ağırlanmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.