III. Ev ve Süs Hayvanları Satış Yeri Eğitim Semineri
16/12/2016 10:14:43
III. Ev ve Süs Hayvanları Satış Yeri Eğitim Semineri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ev ve süs hayvanları iş yeri açma belgesi 3. Sertifika Semineri Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı.

Tekirdağ İl genelinde sertifika almak için başvuru yapan ev ve süs hayvanları işyeri sahiplerinin hazır bulunduğu seminere Veteriner İşleri Şube Müdür Vekili Özgen Manav, Yrd. Doç. Dr. Fulya Altınok Yipel, Av ve Yaban Hayatı Teknikeri Can Kıyıcı, Veteriner Hekim Serkan Aydın ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Volkan Kirezli eğitimci olarak katıldılar.

Yetkililer düzenlenen bu seminerin her yıl periyodik olarak tekrarlanacağını belirtirken, seminere katılanlara sertifika verileceğini ifade ettiler.