Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Küçük'den Başkan Vekili Karaevli'ye Ziyaret
23/01/2017 15:05:18

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Faruk Küçük,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Vekili Karaevli, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Faruk Küçük'e teşekkür etti.

Ömer Faruk Küçük'de Başkan Vekili Karaevli'ye  görev süresinde başarılar diledi.