TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Süleymanpaşa-Çorlu Seferleri Başladı
27/01/2017 10:38:56
Süleymanpaşa-Çorlu Seferleri Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek, Süleymanpaşa-Çorlu seferlerini başlattı.

Çorlu merkez, Süleymanpaşa- Muratlı ve Süleymanpaşa-Kumbağ seferleri başlayan ve vatandaşların ilçelere kolaylıkla ulaşmasını hedefleyen TEKPARK Ulaşım A.Ş,  hizmetlerine Süleymanpaşa-Çorlu seferlerini de ekledi.

Uzun yol için uygun araçların hizmet vereceği otobüsler 55 kişi kapasiteli olup, seferler karşılıklı olarak yapılacak. İlçeler arasındaki ulaşım hizmetlerine önümüzdeki günlerde Çorlu-Saray seferleri de eklenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

ALBAYRAK: "OTOBÜSLERİMİZ ÖZEL OLARAK HAZIRLANDI"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İlçelerimizdeki vatandaşlarımızın diğer ilçelere giderken çektiği sıkıntıları en aza indirgemek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce başlattığımız Süleymanpaşa- Muratlı ve Süleymanpaşa-Kumbağ seferlerine bir yenisini daha ekleyerek Süleymanpaşa-Çorlu seferlerini hayata geçirdik. İlçelerde ikamet eden vatandaşlarımızın bir diğer ilçeye kolayca ulaşmak istemesi en doğal haklarıdır. Bizlerde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını önceliğimiz sayarak, seferlerimizi başlattık. Otobüslerimiz vatandaşlarımızın daha konforlu seyahat edebilmesi için özel olarak hazırlandı. Seferlerimiz hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.