Başkan Albayrak'tan Hayrabolu Devlet Hastanesine Ziyaret
17/03/2017 13:45:10
Başkan Albayrak'tan Hayrabolu Devlet Hastanesine Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin ile beraber Hayrabolu Devlet Hastanesini ziyaret etti.

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında, Hayrabolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Bilal Yaman ve Hekimleri ziyaret eden Başkan Albayrak "Hayatımızda önemli yeri olan, bu onurlu mesleği icra eden siz değerli hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramını en samimi duygularım ile kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür eden  Hayrabolu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Bilal Yaman da Albayrak'a çalışmalarında başarılar diledi.