TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'ın Kutlu Doğum Haftası Mesajı
17/04/2017 08:36:26
Başkan Albayrak'ın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in( S.A.V)dünyaya gelişlerinin yıl dönümüne birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz.

Hz. Peygamberi bütün yönleriyle tanımak, onu anlamak ve anlatmak amacıyla bu haftayı Kutlu Doğum Haftası olarak kutlamaktayız. Sevgili Peygamberimiz; yaşantısı, güzel ahlakı, merhameti, şefkati, adaleti, hoşgörüsü, cömertliği ve dürüstlüğü ile bütün insanlığa karşı gösterdiği tutum ve davranışlarda bize örnek olmuş, hayatımıza ve geleceğimize ışık tutmuştur.  Bizlere düşen, onun bu yüce kişiliğini örnek almamız, bize kazandırdığı kardeşlik, dostluk, sevgi, güven, hoşgörü gibi değerleri benimsemektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in kutlu doğumunun, huzur ve mutluluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını diler, tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ederim."

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.