7 NİSAN DÜNYA SAĞLIK GÜNÜ SEBEBİYLE MURATLI VE MALKARA İLÇELERİNDE HALKIN TANSİYONU ÖLÇÜLEREK BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI.
17/04/2017 11:33:26

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü 7 Nisan Dünya Sağlık Günü sebebiyle Muratlı ve Malkara ilçelerinde halkın tansiyonunu ölçtü ve bilinçlendirme çalışması yaptı. Risk gurubu altındakilere tansiyon takip kartı hazırlanarak takip altına alınması sağlandı. Hizmet kapsamında toplamda 140 vatandaşın tansiyonu ölçülerek, ölçüm sonrasında vatandaşa ilkyardım çantası verildi. Dağıtılan ilkyardım çantaları vatandaş tarafından büyük ilgi gördü.