Başkan Albayrak'a Ziyaret
25/04/2017 16:00:44
Başkan Albayrak'a Ziyaret

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Başkan Albayrak, sendika çalışmaları ve büyükşehir belediyesi projeleri ile ilgili Koçak ile bir süre sohbet etti. Koçak, Tekirdağ'ın büyükşehir olmasının ardından 11 ilçesiyle birlikte hızla yeni çehresine kavuştuğunu belirterek, özverili çalışmalarından dolayı Başkan Albayrak'a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Albayrak, Tekirdağ için en iyisi olana kadar çalışmaya devam edeceklerini belirterek ziyaretinden dolayı Murat Koçak'a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.