BAŞKAN ALBAYRAK'TAN TAZİYE MESAJI
25/04/2017 19:54:13
BAŞKAN ALBAYRAK'TAN TAZİYE MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şırnak, Kars ve Bitlis'te düzenlenen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi  ve mayın patlaması sonucu şehit olan 5 askerimiz ve yaralanan 2 askerimiz için mesaj yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemiz ve aziz milletimizin bölünmez birlik ve bütünlüğüne yönelik haince yapılan terör saldırısı neticesinde, Şırnak, Kars ve Bitlis'te düzenlenen operasyonlar sırasında el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi  ve mayın patlaması sonucu 5 askerimiz askerimizin şehit olduğunu 2 askerimizin de yaralandığını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum"