Başkan Albayrak Otizm Farkındalık Etkinliğine Katıldı
02/05/2017 14:47:30
Başkan Albayrak Otizm Farkındalık Etkinliğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber Hürriyet Özel Eğitim Uygulama Merkezinin düzenlediği Otizm Farkındalık Etkinlikleri programına katıldı.

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt'un yanısıra, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpaşa ilçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdoğan Gültekin'in de hazır bulunduğu etkinlikte öğrenciler tarafından piyano resitali yapıldı, şiirler okundu.

Çeşitli etkinliklerin de yer aldığı programda protokol üyeleri otizmli çocuklarla beraber balonları gökyüzüne saldılar. Protokol üyeleri ayrıca ellerini boyayarak beyaz renkli bez afişe el izlerini çıkardılar ve otizmli çocuklara destek oldular.