TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak, Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu Açılış Törenine Katıldı
27/10/2017 11:24:10
Başkan Albayrak, Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy ilçesindeki Metin Seçkin Ortaokulu Açılış Törenine katıldı.

Düzenlenen törene Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, daire başkanları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda Çerkezköylü vatandaş katıldı.

Çerkezköy Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri, hayırsever işadamları tarafından yaptırılan ve bir süre önce hayatını kaybeden hayırsever işadamı Mustafa Seçkin'in oğlu Metin Seçkin'in adı verilen okulun açılış töreninde konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Okulumuzun 5024 metrekarenin 1031 metrekaresinin kamulaştırmasını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yaparak katkıda bulunduk. Ayrıca okulumuza 300 bin liralık daha yardım yaptık. Çerkezköy'deki eğitimin bugün geldiği nokta, eğitim için yaptıklarımızın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor. Ben bu okulun yapılmasında emeği geçen 28 hayırsever vatandaşımıza sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Biz de 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında inşa ettiğimiz okullarımızın yaklaşık bir ay sonra 10.'sunun devir teslimini gerçekleştireceğiz. Yıl sonunda da Saray ilçemizdeki teknik lisenin devir teslimini yaparak projemizi tamamlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Ben bu eğitim yuvasının Çerkezköy'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.