Başkan Albayrak Tekirdağ İl Eğitim Tarih Müzesi'nin Açılış Törenine Katıldı
24/11/2017 09:41:35
Başkan Albayrak Tekirdağ İl Eğitim Tarih Müzesi'nin Açılış Törenine Katıldı

Süleymanpaşa Namık Kemal Anadolu Lisesi'nde Tekirdağ İl Eğitim Tarih Müzesi'nin açılış töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Namık Kemal Lisesi idari yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı. Başkan Kadir Albayrak ve protokol, müzeyi gezdi. Programın sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Başkan Albayrak'a plaket takdim etti.