Başkan Albayrak'tan Yeni İnan Gazetesi'ne Ziyaret
06/12/2017 15:10:06
Başkan Albayrak'tan Yeni İnan Gazetesi'ne Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde yayın hayatını sürdüren Yeni İnan Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetenin İmtiyaz Sahibi Recep Nahit Çelebi ile görüştü.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da yer aldığı ziyarette, Başkan Albayrak, Çelebi'ye Büyükşehir'in tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri anlattı ve Tekirdağ gündemini değerlendirdi.

Çelebi, Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Albayrak da Yeni İnan Gazetesi'ne çalışmalarında başarılar diledi.