TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR YÖNETMELİĞİ ÇALIŞMALARI BUGÜN DE DEVAM ETTİ.
14/12/2017 14:36:26

01.10.2017 tarihinde yürürlüğe giren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği çalışmalarına başlanmıştır. Yönetmelik taslağı oluşturulurken her ilçenin İmar Şube Müdürleri ile görüşmeler yapılarak çalışmalar sürdürülmektedir. 8 Aralık Cuma Marmaraereğlisi 11 Aralık Pazartesi Saray ve 14 Aralık Çarşamba günleri Ergene, Hayrabolu İlçe Müdürlerimizle bir araya gelinerek görüşmeler yapıldı.