TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Minik Satranççıdan Başkan Albayrak'a Ziyaret
20/02/2018 16:52:13
Minik Satranççıdan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Türkiye Küçükler 11 Yaş Kategorisi Satranç Turnuvası'nda 3'üncü olan minik satranççı Şahin Ergin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Küçükler 11 Yaş Kategorisi Satranç Turnuvası'nda Türkiye 3'üncüsü olan minik sporcu Şahin Ergin, ailesi ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ederek Türkiye Küçükler 11 Yaş Kategorisi Satranç Turnuvası'ndaki başarı hikayesini anlattı.

Minik sporcu Ergin'in başarısının önemli olduğunu, diğer genç sporculara da örnek teşkil edeceğini belirten Başkan Albayrak, "Minik yavrumuz Şahin Ergin'in aldığı başarılar bizim için de gurur verici. Kentimizden böyle gençlerin çıkması bizi çok sevindiriyor. Biz, sporun ve de sporcunun yanında olan bir belediyecilik hizmetini benimsiyoruz. Spora olan destek ve yatırımlar arttıkça, bu gibi başarılar da doğru orantıda artacaktır. Ben, sporcu kardeşime bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum" dedi.

Başarılı Sporcu Şahin Ergin de desteklerinden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ederek ilerleyen dönemlerde Tekirdağ'ı daha iyi bir şekilde temsil etmek istediğini ifade etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.