Başkan Kadir Albayrak'tan İlçelere Ziyaret
06/03/2018 07:55:35
Başkan Kadir Albayrak'tan İlçelere Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray ve Çerkezköy ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak, Saray'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Çukuryurt Mahalle Muhtarı Mümin Değirmenci'nin de yer aldığı ziyaretlerde Başkan Albayrak, vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin hem Saray'da hem de Tekirdağ'da gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Başkan Albayrak daha sonra Çerkezköy ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kavak Deresi ıslahında birinci bölüm çalışmalarını inceledi. Başkan Kadir Albayrak burada yaptığı açıklamada ikinci bölüm çalışmalarının da yakın zamanda başlayacağını belirterek "Çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.