TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Ziyaret
19/03/2018 17:41:10
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli'nin de bulunduğu ziyarette, Tekirdağ genelinde devam eden çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Başkan Kadir Albayrak, nazik ziyaretinden dolayı Faik Öztrak, Çetin Osman Budak ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Kadir Albayrak, ziyaret sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli ile birlikte,  Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek çeşitli konularda görüş ve bilgi alışverişinde bulundu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.