Çöpten Enerji Üretimi Konulu Brifing Gerçekleşti
26/03/2018 17:02:29
Çöpten Enerji Üretimi Konulu Brifing Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesinin Çöpten Enerji Üretimi konulu brifing toplantısına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Daire Başkanları ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi personelleri de yer aldı.

Brifing toplantısında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Serap Uluç tarafından Çöpten Enerji Üretimi konusu ile sunum gerçekleştirildi.