Başkan Albayrak Modern Serada Çiçekçilik Uygulama Alanı Açılış Törenine Katıldı
25/05/2018 14:04:08
Başkan Albayrak Modern Serada Çiçekçilik Uygulama Alanı Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hizmete açılan Modern Serada Çiçekçilik Uygulama Alanı açılış törenine katıldı.

Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle Bıyıkali Mahallesinde düzenlenen, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin'in konuşma yaptığı törende konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Alım garantili bir projenin olması son derece mutluluk veren bir durum. Kalkınma Ajansı'nın yönetim kurulu üyesi olarak bu projenin ortaya çıkmış olması beni son derece mutlu ediyor. Eser meydanda bize de alkışlamak düşer. Kalkınma Ajansı ve Süleymanpaşa Belediyesi'nin gelecekteki tüm projelerine destek verme sözüyle, bu projenin Tekirdağ'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi.