TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Soylu Mahallesi'nde Sahur Programına Katıldı
27/05/2018 08:14:09
Başkan Albayrak Soylu Mahallesi'nde Sahur Programına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu İlçesine bağlı Soylu Mahallesi'nde düzenlenen sahur programına katıldı.

Hayrabolu Belediye Başkan Vekili Necdet Hacet, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behcet Atlı, Soylu Mahallesi Muhtarı Osman Seyrel ve çok sayıda mahalle sakininin katıldığı sahur programında Başkan Kadir Albayrak sahur yemeği sonrası bir konuşma gerçekleştirdi. Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak konuşmasında, " Biz bu sene 11 ilçemize bağlı 17 mahallemizde 17 sahur yapalım dedik. Seneye bu programı biraz daha artırarak 30 güne çıkaralım diye düşündük. Bugün sahur programlarımızın üçüncüsünü de Soylu mahallesinde yapıyoruz. Bugün burada Soylu halkımızın katılımın yoğun olması benim çok hoşuma gitti. Bu sahur programları ile birlik beraberli içinde olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben bu duygularla herkesin oruçlarının kabul olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Albayrak sahur programı sonrasında Soylu Mahallesi muhtarı ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve ihtiyaçları dinledi. Vatandaşlar, hizmetlerden dolayı Başkan Albayrak ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Süleymanpaşa ilçesine bağlı Dedecik Mahallesinde Sahur yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet ederek  hayırlı Sahurlar ve hayırlı Ramazanlar diledi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.