Tekirdağ Uluslararası 54. Kiraz Festivali Başladı
01/06/2018 11:43:49
Tekirdağ Uluslararası 54. Kiraz Festivali Başladı

1-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan Tekirdağ Uluslararası 54. Kiraz Festivali, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımı ile tüm coşkusu ile başladı.

"FESTİVAL, TEKİRDAĞ'IN EN GÜZEL RENKLERİNDEN BİRİ"

Süleymanpaşa Belediyesi önünde açılışı yapılan festivalde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, cadde boyunca vatandaşları selamladı. Vatandaşlara festivalde iyi eğlenceler dileyen Başkan Albayrak, Kiraz Festivali'nin Tekirdağ'ın en güzel renklerinden biri olduğunu belirterek "Bu sene de vatandaşlarımızı dolu dolu 3 gün bekliyor. Ben bu güzel bahar günlerinde vatandaşlarıma eğlence dolu bir Kiraz Festivali diliyorum" dedi.

VALİ CEYLAN VE KAYKAKAM YURT'A DAVET ZİYARETİ

Başkan Kadir Albayrak daha sonra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt'u makamında ziyaret etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Albayrak, Vali Ceylan ve Kaymakam Yurt'a çiçek ve kiraz takdim ederek kendilerini festivale davet etti.