TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Akıllı Kartların Kontör Yüklemesinde 7 Gün - 24 Saat Hizmet
10/08/2018 08:52:58
Akıllı Kartların Kontör Yüklemesinde 7 Gün - 24 Saat Hizmet

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda kullanılan akıllı kartlara bakiye yüklemesini kolaylaştırmak amacıyla Asis ve Halk Bankası ile yaptığı protokol kapsamında kart dolum bayilerinin mobil bankacılık, ATM ve kredi kartı yöntemleriyle 7 gün ? 24 saat boyunca bakiye hizmeti vermelerine olanak sağlayacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Otopark Ulaşım A.Ş. tarafından akıllı kart uygulaması ve kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla kooperatiflerin TESUS sistemine dâhil edilmesi çalışmaları devam ediyor. 10.08.2018 itibari ile Çorlu merkezin dışında muhtelif güzergâhlardan 14 kooperatif ve 211 araç toplu taşıma sistemine katıldı. İl genelinde de şu an için 1 milyon 457 bin 940 akıllı kart kullanılıyor. 6 adet kooperatif ve 142 adet aracında toplu taşıma sistemine dâhil edilmesi çalışmaları sürüyor. 

Sisteme dâhil olan araç sayısı ile birlikte akıllı kart kullanıcıları da gün geçtikçe artıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de artan akıllı kart kullanıcılarını kesintisiz hizmet verebilmek adına Asis ve Halk Bankası ile protokol imzaladı. Yapılan protokole gereği akıllı kart yüklemesi yapan bayiler Büyükşehir Belediyesi'nin tahsilat ofislerine gelmeden, mobil bankacılık, ATM ve kredi kartı yöntemleriyle 7 gün ? 24 saat boyunca kontör yüklemesi yapacak. Bu sayede vatandaşlar da kesintisiz hizmet alacak. 

Test çalışmaları başlayan sistem Kurban Bayramı öncesinde uygulamaya alınacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.